Siirry suoraan sisältöön

 

Tuotanto AD:na työsuhteessa hasan & partners
K-Ryhmä

Työnkuvaani on kuulunut painotuotteiden ja digitaalisten materiaalien parissa työskentely.

 

Laajempi kuvaus

Työssäni tarvitut ammatilliset ohjelmat:
- Adobe Photoshop
- Adobe Illustrator
- Adobe Indesign
- Adobe After Effects
- Microsoft - Powerpoint, Excel, Word
- Celtra (interaktiiviset bannerit)
- Adform

 

 

 

Markkinointimateriaaleja & tapahtuman graafinen ilme
Kainuu Pride 2023

Olen ollut vapaaehtoisena toteuttamassa Kainuu Pride tapahtuman markkinointimateriaaleja vuodesta 2017 asti. Kainuun ensimmäinen Pride-kulkue järjestettiin vuonna 2023. Tapahtuman teemana oli matka jatkuu.

 

 

Esite
Suomen suurlähetystö Intiassa

Suunnittelin Suomen Intian suurlähetystölle esitteen. Esite painettiin Intiassa. Historiallinen rakennus on Raili ja Reima Pietilän suunnittelema. Esitteen ilmava taitto antaa kuville ansaitsemansa tilan.
Esitteen kuvat: Randhir Singh.

Logo & graafisia materiaaleja
WIFT Finland

"Women in Film Television Finland on poliittisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon kulttuurillinen ja ammatillinen järjestö, jonka tarkoituksena on edistää jäsentensä ammatillista toimintaa ja koulutusta, ammatillisia saavutuksia, verkostoitumista sekä toimia kansallisen elokuva-, televisio- ja liikkuvan kuvan kulttuurin kehittämiseksi tasa-arvon näkökulmasta." (Lähde: www.wift.fi)

Osallistuin WIFT Finlandin järjestämään logokilpailuun. Kilpailun arvosteluraati valitsi suunnittelemani logon kilpailun voittajaksi ja se otettiin käyttöön järjestön virallisena logona. Vuonna 2018 logon värimaailma päivitettiin uuteen ilmeeseen.

Vuosien varrella olen toteuttanut yhdistykselle useita painotuotteita ja digitaalisen ympäristön materiaaleja.

Logo
Action!-hanke

"Action!-hankkeen tavoitteena on edistää naispuolisten ammattilaisten työllistymistä audiovisuaalisella alalla, kehittää toimenpiteitä esteiden poistamiseksi ja tukea työllistämistoimia sektorilla.

Euroopan sosiaalirahaston rahoittama kolmevuotinen hanke toteutetaan Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Elokuva- ja lavastustaiteen laitoksen ja Women in Finland and Television Finland (WIFT Finland) ry:n välisenä yhteistyönä."

Suunnittelin hankkeen päivitetyn logon sekä tein ilmeeseen sisältyvät värimääritykset.

Graafisia materiaaleja
EWA NETWORK

"Promoting gender equality in the European audiovisual sector

Since its beginning in 2013, EWA Network has built a growing community of European women audiovisual professionals who can advance their careers, share their experiences and provide each other with mutual support in our network. Our aim is to reach gender equality with an intersectional approach in the audiovisual sector in Europe." (Source: www.ewawomen.com)

Olen toteuttanut painotuotteita ja digimateriaaleja EUROPEAN WOMEN’S AUDIOVISUAL NETWORK:ille. Työtehtäviini on kuulunut mm. organisaation tapahtumien visuaalisten ilmeiden suunnittelu ja esitteiden taitto. Toteutin myös organisaation jäsenkorttien visuaalisuuden.

 

 

Logon päivitys
LKS

Lääketieteenkandidaattiseura ry on Helsingin yliopiston lääketieteen opiskelijoiden ainejärjestö. Jäseniä on noin 800, perustettu 1933.

Tärkeimmät tehtävät:
- Valvoo ja ajaa kandiseuralaisten etuja (tiedekunnassa, yliopistolla,  SML:ssä, NLY:ssä ja Lääkäriliitossa).
- Tarjoaa mahdollisuuksia monipuoliseen vapaa-ajan viettoon.
- Edistää kollegiaalisuutta opiskelijoiden keskuudessa. (Lähde: lks.fi)

Suunnittelin järjestön päivitetyn logon, sekä tein ilmeeseen sisältyvät värimääritykset. Käärmeen muodostamat kirjaimet C ja M tulevat 1910-luvulla vaikuttaneen LKS:n ja Thoraxin edeltäjän, C.M.-yhdistyksen, nimestä "Candidati Medicinae", joka tarkoittaa latinaksi lääketieteen kandidaatteja. (Lähde: LKS)

Asiakas on toteuttanut oheismateriaaleja logon ympärille.
Saatavilla on ollut esimerkiksi haalarimerkkejä, sukkia ja paitoja.

 

 

 

Tuotekuvaus & graafisia materiaaleja
Pöllöt Eyewear

Tehtäväni oli suunnitella uusi yritysilme olemassa olleen logon ympärille. Lisäksi toteutin yrityksen verkkokaupan graafisen ilmeen, tuotekuvauksen ja markkinointia kesän 2018 aikana.

 

Logo
Roadmap 2015-2025

Roadmap on tanssillinen elokuvaprojekti, jossa joka vuosi alkaen vuodesta 2015 kestäen vuoteen 2025 toteutetaan yksi teos. 10 vuoden jälkeen teoksista koostetaan pitkä elokuva.

Suunnittelin ja toteutin asiakkaiden toiveiden mukaisen logon projektille. Logosta välittyy projektin taideluonne ja siinä on liikkuvuuden tuntua. "Motion to emotion."

Sekalaisia materiaaleja
Kuvituksia

Metropolia ammattikorkeakoulussa pääsimme osallistumaan esimerkiksi Koululainen-lehden tekemiseen. Toteutin kuvitukset Vitsit-sivulle, jossa kesäiset linnut lomailivat.

Koulutöiden ohella olen hyödyntänyt kuvituksia myös asiakastöissä.